Prostaatmassage en Klaarkomen


Prostaatmassage en Klaarkomen

Zoals eerder gezegd is er een verband tussen je prostaat en klaarkomen. Maar op welke manier kan Prostaatmassage het klaarkomen van de man beïnvloeden?

Het is met Prostaatmassage mogelijk om klaar te komen zonder ejaculatie. Dat wil zeggen klaarkomen zonder daadwerkelijk te spuiten. Er bestaan methodes om dit te leren waardoor de man, net zoals bij vrouwen meerder keren kan klaarkomen, zonder erectieverlies.

Hiermee verleng  je niet alleen de duur van het liefdespel, maar verhoog je ook de intensiteit ervan door jezelf meerdere orgasmes te gunnen.

Het uitgangspunt is dat je meerdere orgasmes krijgt zonder erectie verlies en zonder zaadlozing. Het is een manier van klaarkomen dat bij weinig mannen bekend is. Sterker nog: het is iets waarvan veel mannen denken dat het onmogelijk is. Een zaadlozing van de man wordt gezien als het ultieme klaarkomen wat vaak ook het einde van het liefdesspel betekent. Soms een anti-climax voor je partner, soms niet, maar in ieder geval jammer als het niet nodig is.

Klaarkomen zonder hulpmiddelen

Een meervoudige orgasme bereiken zonder dat je daarvoor moet grijpen naar tabletten en andere middelen? Een verhoogde gevoeligheid en langer blijven zweven tussen het gevoel van nét niet klaarkomen? Hoe krijg je dat voor elkaar?

Het gaat hier om een techniek die door iedereen te leren is. Het is iets wat je zonder  partner eerst jezelf moet leren. Zie het als een work out, oefening baart kunst.

De volgende stap..

Beheers je de technieken, dan komt de volgende stap: Het geleerde in de praktijk brengen. De prostaatmassage wordt door een partner gegeven, maar het klaarkomen zonder zaadlozing is iets wat je jezelf vooraf hebt eigen gemaakt. Een ultieme beloning voor jezelf en zeker ook voor je partner. Samen meerdere keren klaarkomen geeft enorme intimiteit en verbetert de band tussen jezelf en je partner.  En niet te vergeten, het verhoogt het genot en de kwaliteit van je sex leven, met of zonder vaste partner. Met deze technieken is het genieten geblazen: voor jezelf en voor anderen. Jezelf plezier schenken is leuk, maar als je daarmee een ander ook nog zoveel plezier kunt doen, is het dubbel zo leuk

 

 
Geen reacties mogelijk